rus
Выбрать раздел
Амстердам

Gasgestookte centrale / Gas generator power plant

Gasgestookte centrale / Gas generator power plant
1 / 4
Gasgestookte centrale / Gas generator power plant - фото 1 Gasgestookte centrale / Gas generator power plant - фото 2 Gasgestookte centrale / Gas generator power plant - фото 3 Gasgestookte centrale / Gas generator power plant - фото 4
Обновлено: 22 мая 2022, 16:44 ID: 1763822
100 000 /kit
на Флагма с 15 октября 2021
Драгун Александр
коммерческий директор

Описание

De GGP-ASK 250 gasgenerator-elektriciteitscentrale is ontworpen voor de opwekking van elektrische energie uit industrieel en huishoudelijk afval. Wat de uitstoot van verontreinigende stoffen in de atmosfeer betreft, is de gasgeneratorcentrale ontworpen en vervaardigd om aan alle milieueisen te voldoen.
Na bestudering van de bestaande kleine gascentrales heeft onze ontwerpafdeling bij de ontwikkeling en het ontwerp van de GGP-ASK 250 rekening gehouden met de zwakke punten van deze modellen.
Met dit in gedachten bieden wij een nieuwe, milieuvriendelijke technologie voor reactorinstallaties met omgekeerde vergassing, voor de opwekking van energiegas dat wordt gebruikt om een gasturbinegenerator (GGP) aan te drijven.
De gasgestookte centrale wordt vervaardigd in een containertype van 20 voet, waardoor het gebruik van standaardvoertuigen voor weg-, spoor- en zeetransport mogelijk is.
Het GGP-ASK 250 stroomaggregaat bestaat uit een hopper-grondstofaccumulator (industrieel, stedelijk afval), een reactor - vermogensgasopwekkingssysteem, een gaszuiger-generatorset (GPGU).
De gasgestookte centrale GGP-ASK 250 kan zowel onafhankelijk als in verbinding met het nationale net werken tegen een terugleveringstarief. De software zorgt voor de nodige parameters en een nauwkeurige synchronisatie met het elektriciteitsnet. Het besturingssysteem is uitgerust met een systeem voor storingsmelding op afstand dat de operator informatie verschaft over storingen en automatische noodafschakeling en ontkoppeling van het elektriciteitsnet in geval van een storing.
De GGP-ASK 250 stroomaggregaten zijn de perfecte manier om afgelegen productie- en mijnterreinen te elektrificeren die een autonome stroomvoorziening nodig hebben, of om de piekbelasting te verminderen van een fabriek met een bestaande aansluiting op het openbare elektriciteitsnet.

Наиболее свежая информация находится у владельца объявления.
на Флагма с 15 октября 2021

Похожие объявления

Liquefied petroleum gas
Цена
Цена по запросу
- Liquefied gas (Naip terminal) according to the formula rates "Platt's” "FOB AG Cargoes" "Propane" 40% plus "Butane" 60% discount, prize negotiable; - Liquefied gas (ТКНПЗ) according to the price formula "Platt's" "FOB AG Cargoes" "Propane" 20% plus "Butane" 80%, discount, premium is...
+21 объявление
22 апр 2021
Cold Gas Dynamic Spray
Цена
1 €/шт
Технология холодного газодинамического напыления, предназначена для нанесения порошковых покрытий из металлов (Al, Zn, Cu, Fe, Ti, Ni, Co и др.), сплавов (бронза, латунь, нерж. сталь и др.), смесей порошков, в том числе с неметаллами, полимерами и т. д. на изделия из металлов и диэлектриков,...
15 фев
2
Ik ga koolgroothandel in Kazachstan verkopen
Оптовая цена
0.19 $/кг
Ik ga koolgroothandel in Kazachstan verkopen Ik ga koolgroothandel in Kazachstan verkopen, in de stad Pavlodar. Pavlodar-kool is vers, goed voor opslag. Meer dan 10.000 ton. We stellen ook exportdocumenten op (fytosanitair certificaat, ST-1 (certificaat van oorsprong van goederen),...
+3 объявления
3 ноя 2019
Показать еще
Работает на Флагма с 15 октября 2021
Драгун Александр
коммерческий директор
Смотрите еще объявления в категории Газовые генераторы, электростанции
Контактная информация
Драгун Александр
коммерческий директор
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
Написать сообщение
Выбрать раздел
×