eng
Select category
Amsterdam

Kaspische schelp foerage

Kaspische schelp foerage
1 / 2
Kaspische schelp foerage - photo 1 Kaspische schelp foerage - photo 2
Renewed: 21 November 2020, 15:32 ID: 1762383
0.60
wholesale price
0.40-0.65
Delivery terms: CPT any city of Netherlands
Flagma member since 17 July 2019
Киселёв Алексей
ИП

Description

Kaspische schelp foerage, gekalibreerd fractioneel. Fractie: 1-7 mm, 1-3 mm, 3-6 mm, gewassen, gestoomd, verpakt in zakken van 50 kg of grote zakken van 1100 kg. Elk volume. Kwaliteit zoals in de foto.
We kunnen ook kalksteen en fractionele granen aanbieden. De grootte van de fractie is optioneel. Alle voorraden. De prijs wordt besproken afhankelijk van het volume.

Korte beschrijving: nuttig voor het lichaam van boerderijvogels, het effect van dit geneesmiddel is te wijten aan het hoge gehalte aan calcium, magnesium en jodium. Dit toevoegingsmiddel wordt gemaakt van schelpsedimentair gesteente. Het gebruik ervan kan de productiviteit verhogen, voorkomen of elimineren het optreden van verschillende aandoeningen van het mineraalmetabolisme en gewrichtspathologieën bij vogels. De voederschelp helpt de eierschaal te versterken en het voorkomen van rachitis bij kippen, ganzen en eenden. Het gebruik ervan vermindert de incidentie en sterfte van jonge dieren. Door zijn natuurlijke oorsprong wordt dit toevoegingsmiddel goed geabsorbeerd door het vogellichaam. Naast het deelnemen aan metabolische processen, de schelp is een gastrolith, dat wil zeggen, het zorgt voor hoogwaardige wrijving en, als gevolg daarvan, een betere assimilatie van voedsel door dieren, waardoor het voorkomen van verschillende pathologieën van het spijsverteringsstelsel.

Dierenartsen raden aan dit geneesmiddel te gebruiken om het dieet van boerderijvogels te verrijken. De behoefte aan een Voederschelp neemt toe bij dieren tijdens het fokken en smelten van kippen.

Voor wie: voor kippen, parelhoenders, ganzen, eenden en andere landbouwvogels.

Vorm van afgifte: dit toevoegingsmiddel is een reeks grijs-beige korrels. Het wordt verpakt in meerlaagse papieren zakken van 50 kg of in zakken polymeerfolie van 0,5 kg of 1 kg. de massafractie van calcium in het preparaat bedraagt ten minste 34%.

Dosering: dit geneesmiddel moet apart van het voer in de vogels worden gegoten en bij het bijten worden toegevoegd. De dosering voor legkippen en parelhoenders bedraagt 5-6 g per vogel, voor kalkoenen-10-12 g, voor eenden en ganzen-7-9 g.

Beperkingen: als u de aanbevolen doses van dit toevoegingsmiddel volgt, treden bijwerkingen als gevolg van het gebruik ervan niet op. De ontvangst van de voederbak kan gecombineerd worden met de ontvangst van andere preventieve en therapeutische geneesmiddelen. Dit middel heeft geen contra-indicaties.

The owner of the ad has the most up-to-date information.
Flagma member since 17 July 2019
Still looking for:
Works by Flagma since 17 July 2019
Киселёв Алексей
ИП
See more ads in the category Feed additives
Contact information
Киселёв Алексей
ИП
By phone
In messenger
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to prepayment if you are not sure about the reliability of the user.
Write a message
Select category
×