eng
Select category
Amsterdam

Gasgestookte centrale / Gas generator power plant

Gasgestookte centrale / Gas generator power plant
1 / 4
Gasgestookte centrale / Gas generator power plant - photo 1 Gasgestookte centrale / Gas generator power plant - photo 2 Gasgestookte centrale / Gas generator power plant - photo 3 Gasgestookte centrale / Gas generator power plant - photo 4
Renewed: 22 May 2022, 16:44 ID: 1763822
100,000/kit
Flagma member since 15 October 2021
Драгун Александр
коммерческий директор

Description

De GGP-ASK 250 gasgenerator-elektriciteitscentrale is ontworpen voor de opwekking van elektrische energie uit industrieel en huishoudelijk afval. Wat de uitstoot van verontreinigende stoffen in de atmosfeer betreft, is de gasgeneratorcentrale ontworpen en vervaardigd om aan alle milieueisen te voldoen.
Na bestudering van de bestaande kleine gascentrales heeft onze ontwerpafdeling bij de ontwikkeling en het ontwerp van de GGP-ASK 250 rekening gehouden met de zwakke punten van deze modellen.
Met dit in gedachten bieden wij een nieuwe, milieuvriendelijke technologie voor reactorinstallaties met omgekeerde vergassing, voor de opwekking van energiegas dat wordt gebruikt om een gasturbinegenerator (GGP) aan te drijven.
De gasgestookte centrale wordt vervaardigd in een containertype van 20 voet, waardoor het gebruik van standaardvoertuigen voor weg-, spoor- en zeetransport mogelijk is.
Het GGP-ASK 250 stroomaggregaat bestaat uit een hopper-grondstofaccumulator (industrieel, stedelijk afval), een reactor - vermogensgasopwekkingssysteem, een gaszuiger-generatorset (GPGU).
De gasgestookte centrale GGP-ASK 250 kan zowel onafhankelijk als in verbinding met het nationale net werken tegen een terugleveringstarief. De software zorgt voor de nodige parameters en een nauwkeurige synchronisatie met het elektriciteitsnet. Het besturingssysteem is uitgerust met een systeem voor storingsmelding op afstand dat de operator informatie verschaft over storingen en automatische noodafschakeling en ontkoppeling van het elektriciteitsnet in geval van een storing.
De GGP-ASK 250 stroomaggregaten zijn de perfecte manier om afgelegen productie- en mijnterreinen te elektrificeren die een autonome stroomvoorziening nodig hebben, of om de piekbelasting te verminderen van een fabriek met een bestaande aansluiting op het openbare elektriciteitsnet.

The owner of the ad has the most up-to-date information.
Flagma member since 15 October 2021

Similar ads

Liquefied petroleum gas
Price
Price on request
- Liquefied gas (Naip terminal) according to the formula rates "Platt's” "FOB AG Cargoes" "Propane" 40% plus "Butane" 60% discount, prize negotiable; - Liquefied gas (ТКНПЗ) according to the price formula "Platt's" "FOB AG Cargoes" "Propane" 20% plus "Butane" 80%, discount, premium is...
+21 ads
22 Apr 2021
Cold Gas Dynamic Spray
Price
1/pc
Технология холодного газодинамического напыления, предназначена для нанесения порошковых покрытий из металлов (Al, Zn, Cu, Fe, Ti, Ni, Co и др.), сплавов (бронза, латунь, нерж. сталь и др.), смесей порошков, в том числе с неметаллами, полимерами и т. д. на изделия из металлов и диэлектриков,...
15 Feb
2
Ik ga koolgroothandel in Kazachstan verkopen
Wholesale price
$0.19
Ik ga koolgroothandel in Kazachstan verkopen Ik ga koolgroothandel in Kazachstan verkopen, in de stad Pavlodar. Pavlodar-kool is vers, goed voor opslag. Meer dan 10.000 ton. We stellen ook exportdocumenten op (fytosanitair certificaat, ST-1 (certificaat van oorsprong van goederen),...
+3 ads
3 Nov 2019
Show more
Works by Flagma since 15 October 2021
Драгун Александр
коммерческий директор
See more ads in the category Gas generators, electric power plants
Contact information
Драгун Александр
коммерческий директор
By phone
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to prepayment if you are not sure about the reliability of the user.
Write a message
Select category
×